Saç Ekim Forum - Türkiye'nin İlk Saç Ekimi Forumu
Eylül 10, 2010, 08:08:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: istanbul saç ekim  0532 548 24 89
0216 462 07 29 www.istanbulsacekim.com  TIKLAYIN

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: transmed / istanbul / FUE 1400 grafts/ çok kötü sonuç  (Okunma Sayısı 2301 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
woody
Newbie
*

« : Ağustos 30, 2009, 05:22:29 ÖS »

Geçen sene 14 eylul 2008 de transmed dé fue yontemiyle saç nakli yaptirdim . 1400 grafts. Dr Er Engin ve Dr hamiloglu rtarafindan .
Mahlesef ,buyuk hayal kırıklığı ugradim . saclarin cogu yok. donör bölgesi kötü olmus !!!
Az sayida  Cikan saclarin yönleri yanlis .
Doktora göre , kokleri ekstraksionu islemi icin 0,75 mm punch kulanacakti , Donör bölgesinde iz birakmamak icin.
Resimde görebildigniz gibi , büyük izler var ,
kulanilan
punch 0,75 mm değıl : 1,4 mm den fazla !!!!
Saç nakli yaptirmadan iyi düsünü , Iyi doktor seçin . benim 3800 euro bosuna gitti.
bu operasyondan beri sapka ile dolasiyorum !
en iyi doktorlar belcika  amerika ce kanada'da . resimleri bu adresten görebilirsiniz.

admin
Administrator
Newbie

« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2009, 08:21:52 ÖS »

selamlar ve geçmiş olsun.Etik açıdan bahsettiğiniz merkez ile ilgili yorum yapamıyacağız.Fakat forum vasıtası ile öneride bulunulan yerdeki (www.kulisestetik.com) yapılan ekimlerde tavsiyede bulunulan kişiler kesinlikle memnun ayrılmışlardır.
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2009, 03:10:21 ÖS Gönderen: admin » Logged
yüksel
Newbie
*

« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2010, 05:17:22 ÖÖ »

slm.arkadaslar dr.koray erdogani ekim yaptiran varmi bana bilgi verilirse cok sevinirim...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.194 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu

saç ekim merkezi , saç ekim türkiye , saç ekimi merkezi , saç ekim hastanesi ,saç ekim bilgi sitesi kulis estetik lazer epilasyon merkezi , kuaför salonlarımız , saç ekim türkiye saç ekimi hastanesi , türkiye saç ekimi , saç ekimi türkiye , saç ekim türkiye saç ekim merkezi , saç ekim merkezlerimiz , istanbul saç ekim , saç ekim istanbul, saç ekim merkezleri , saç ekimi merkezi . saç ekimi istanbul kulis saç ekim merkezi , eren saç ekim hastanesi lazer epilasyon güzellik merkezi , lazer epilasyon forum , kuaforsalonlarımız saç ekimi fiyatların, saç ekim yöntemleri , saç ekim zararları , saç ekimi bilgi sitesi