Saç Ekim Forum - Türkiye'nin İlk Saç Ekimi Forumu
Eylül 08, 2010, 02:50:22 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SAÇ EKİMİ KULİS ESTETİK www.kulisestetik.com  Tel 0532 548 24 89
0216 462 07 29 arayınız 

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: saç ekim merkezi,  (Okunma Sayısı 2503 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
m_sahsuvar
Newbie
*

« : Kasım 02, 2008, 10:09:56 ÖÖ »

Saç ekimi fiyatları ve referanslar için yardım
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2009, 12:00:11 ÖÖ Gönderen: admin » Logged
lordareon
Newbie
*

« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2008, 03:37:08 ÖS »

Ben FUE yi daha iyi olarak görüyorum. Sadece kendim yaptıracağım için araştırma yapıyorum ve edindiğim izlenim, FUE nin daha doğal bir yöntem olduğu yönünde. Saç ekim merkezi konusunda ise arkadaşın olduğu gibi benim de tavsiyeye ve referans a ihtiyacım var.
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2009, 12:00:56 ÖÖ Gönderen: admin » Logged
m_sahsuvar
Newbie
*

« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2008, 10:08:49 ÖS »

deneyimi olanlardan yardım bekliyorum,
iyi bir yer işi sağlam yapan,
teşekkür ederim
iyi çalıuşmalar
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2009, 12:00:36 ÖÖ Gönderen: admin » Logged
admin
Administrator
Newbie

« Yanıtla #3 : Kasım 07, 2008, 11:55:18 ÖÖ »

Selamlar ARkadaşlar Saç ekimi konusunda formumuzun birazda olsa faydası olmuştur.Bahsettiğiniz yerler ile ilgili yorum yapamıyorum fakat gerçekten çok iyi referans verebileceğim yyer isterseniz  www.kulisestetik.com  ekim sonuçları doğallık sıklık greft ekim çokluğu olarak ender güzellikte sonuçları olan hastanelerinde ekim yapan çok iyi bir ekibe sahip bir yer.Genelde yurt dışı hastalarının tercih ettiğiği bir yerdir.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.203 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu

saç ekim merkezi , saç ekim türkiye , saç ekimi merkezi , saç ekim hastanesi ,saç ekim bilgi sitesi kulis estetik lazer epilasyon merkezi , kuaför salonlarımız , saç ekim türkiye saç ekimi hastanesi , türkiye saç ekimi , saç ekimi türkiye , saç ekim türkiye saç ekim merkezi , saç ekim merkezlerimiz , istanbul saç ekim , saç ekim istanbul, saç ekim merkezleri , saç ekimi merkezi . saç ekimi istanbul kulis saç ekim merkezi , eren saç ekim hastanesi lazer epilasyon güzellik merkezi , lazer epilasyon forum , kuaforsalonlarımız saç ekimi fiyatların, saç ekim yöntemleri , saç ekim zararları , saç ekimi bilgi sitesi