Saç Ekim Forum - Türkiye'nin İlk Saç Ekimi Forumu
Eylül 08, 2010, 02:28:02 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: istanbul saç ekim  0532 548 24 89
0216 462 07 29 www.istanbulsacekim.com  TIKLAYIN

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ekim yaptıranların yorumları  (Okunma Sayısı 4039 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kubiliq
Newbie
*

« : Aralık 03, 2008, 11:46:39 ÖÖ »

saç ekimi yaptıran arkadaşların yorumlarını bilmek isterim açıkcası,
neler yaptılar,nasıl evrelerden geçtiler,tavsiyeleri neler olabilir,
yoksa bırakın dağınık mı kalsın derler  Grin
cnmg
Newbie
*

« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2009, 01:01:04 ÖÖ »

mrb arkadaslar,
siteye yeni üye oldum- almanyada kaliyorum  ve  2008 basinda istanbulda sac ekimi ameliyati oldum- enseden kesip öne alinan yöntemle yasim 25.
tam kel degildim, sadece sagli sollu acikliklar vardi oralari ektirdim hemde türkiyenin suanda en ünlü olan estetik cerrahlarindan birisine. Cok ciddi sorunlar yasiyorum- hic memnun degilim - kafamda yaralar hala düzelmedi, ameliyat yeri sanki mahalle kenarinda dikilmis gibi oldugunu belirtiyor kim bakarsa...benim cildim cok hassas oldugundan operasyon yapan doktoru uyarmama ragmen- birsey olmaz korkma falan gibisine cvplar aldim- ensemde kil dönmeleri falan oluyor dr. bey saci ektikten sonrada olmazmi sorularina olan cvbi - bisey olmaz hergün yapiyoruz biz bu isi gibisine oldu... ve benim dedigim cikti, %30 sac dönmesi ve yaranin kötü dikildigi icin gec kapanma gibi problemler ve ciddi bas agrilari ortaya cikmaya basladi-haftaya genis capli bi kontrole gircem ve sonuclari alir almaz o doktorun adini acikliycam... ha bu arada doktor beni muayene etmeden beni ameliyata hazirlamadan direk operasyona aldi- gittim konustum, oldu aksam bos termin var dedi, kendiside zaten ünlü benimde vaktim dar almanyadan oldugum icin - öglen konusup tanistik aksam ameliyat oldum 5-6saat ve 2500€ ödedim, makbuz yok kagit yok muayene yok... iste doktor ünlü ya insan güveniyor, bilsem o salakligi yapmazdim- yani resmen merdiven alti bi ameliyat uyguladilar bana- biz isi biliyoruz güven bize falan filan .... oyüzden dikkat edin kesinlikle ve kesinlikle aceleye getirmeyin- ektirin güzel bi duygu insanin sacinin kelken cogalmasi- ama iyi biyerde ameliyat olun... haftaya acikliycam teshis konsun emin olunca her foruma o doktorun adini yazcam ...

slmlar
admin
Administrator
Newbie

« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2009, 01:09:04 ÖÖ »

Şimdiden geçmiş olsun diliyoruz.Umarız büyük bir sroun ile karşılaşmazsınız.Israrla bu tip saç ekimi estetik operasyon işlemlerinin hastane ortamında ayrıca güven veren iyi araştırdığınız referanslı yerlere yaptırılması gerektiğini dile getiriyoruz.Özellikle yurt dışındaki arakadaşların sürekli euro turk tv leri,nde gorduklari reklamlardaki her yeri güvenilir algılamaları doğal ama maalesef bu şekilde olmuyor tv vs. reklam demek işin legal ve iyi yapıldığı anlamına gelmiyor.Saygılar
paradox
Newbie
*

« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2009, 06:29:22 ÖS »

bende fut yöntemiyle ekim yaptırdım ama pek memnun değilim açıkcası.bir köke 3-4 tel saç ekmişler ve saçların bazıları dimdik bazıları ise biraz yatay şekilde çıkıyor ve düzeltmenin imkanı yok.sağ tarafa çok ekmişler sol tarafa az ekmişler.iyi yaptıkları tek iş arkadaki iz olmuş kırmızı kalemle çizmiş gibi bi iz var sadece oda hiç belli olmuyor.şimdi fue yöntemiyle yeniden ektirmeyi düşünüyorum.çünkü saçlarım hala seyrek ve tuhaf görünüyor.sizin tavsiye ettiğiniz kulis estetik merkezinin sitesine girdim ama pek bi bilgi bulamadım en azından yaptıkları ekimlerin sonuçlarını bizlere göstermeleri gerekir.açıkcası nereye güveneceğimi şaşırdım.siz bu tavsiye ettiğiniz yere tam olarak garanti veriyormusunuz.bir kez daha pişman olmak istemiyorum.güvensizliğimi affedin çünkü önceki ekim yaptırdığım yerdeki doktor birsürü vaatte bulunmuştu ama hiçbiri olmadı ve ekime kendisi bile gelmedi ordaki 4 tane hemşire kılıklı birileri yaptı.
admin
Administrator
Newbie

« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2009, 01:10:27 ÖÖ »

Öncelikle bu tip işlemler karşılıklı güvene dayalıdır.Ayrıca sağlık işi yapan sitelerde hasta öncesi sonrası resim göremezsiniz çünkü kanunen yasaktır.Bu nedenle yüzyüze görüşme yapmanızı öneririz.Bu imkanınız yok ise tlf ve email yolu ile hakkınızda detaylı bilgi verip bilgi isteyiniz..Saygılar
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.212 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu

saç ekim merkezi , saç ekim türkiye , saç ekimi merkezi , saç ekim hastanesi ,saç ekim bilgi sitesi kulis estetik lazer epilasyon merkezi , kuaför salonlarımız , saç ekim türkiye saç ekimi hastanesi , türkiye saç ekimi , saç ekimi türkiye , saç ekim türkiye saç ekim merkezi , saç ekim merkezlerimiz , istanbul saç ekim , saç ekim istanbul, saç ekim merkezleri , saç ekimi merkezi . saç ekimi istanbul kulis saç ekim merkezi , eren saç ekim hastanesi lazer epilasyon güzellik merkezi , lazer epilasyon forum , kuaforsalonlarımız saç ekimi fiyatların, saç ekim yöntemleri , saç ekim zararları , saç ekimi bilgi sitesi